Het Gelders blaaskwintet

MET EN VOOR HET PUBLIEK. Kwaliteit, prikkeling, energie, contact, ontroering en beweging.
Het Gelders blaaskwintet, bestaande uit Egbert Jan Louwerse (fluit), Kirsten Jeurissen (hoorn), Bram Kreeftmeijer (hobo), Mette Laugs (fagot) en Irene Teepe (klarinet) is opgericht in 2007. Een cd-opname volgde in 2008 en een eigen kamermuziekserie in 2009. Kenmerkend is het grenzeloze speelplezier en de verfijnde interactie onderling. Inmiddels heeft het ensemble een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd met verrassende en afwisselende muziek. Van Sweelinck en Danzi via Brahms naar Ligeti en Piazzolla: alle muziekstijlen komen aan bod. Het kwintet heeft inmiddels opgetreden voor alle denkbare doelgroepen: kinderen, studenten, slechtzienden, managers, wandelaars en overige muziekliefhebbers.

Verras uzelf, uw klanten of uw vrienden met een concert op maat door het Gelders blaaskwintet.
Ons kwintet biedt concerten, clinics, masterclasses, lezingen en/of (korte) muzikale intermezzi. Zoekt u een manier om uw bijeenkomst op te fleuren, te verdiepen of mensen met elkaar te verbinden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We kunnen samen met u een mooi programma samenstellen dat bij uw wensen past. Neem contact met ons op via 'contact' rechtsboven op de website.